facebook nimenhuuto

 

Suomen Paralympiakomitea

 

Shory 

 

 

Tapahtumat

Iloskin tapahtumista saat ajantasalla olevaa tietoa Nimenhuuto-palvelusta, osoitteesta iloski.nimenhuuto.com. Nimenhuudossa voit myös ilmoittautua mukaan harjoituksiin. Muista tapahtumista, sekä meidän että tietämistämme valtakunnallisista soveltavan alppihiihdon tapahtumista, löytyy tietoa Iloski ry:n facebook -ryhmästä. 

Kauden 2020-2021 tapahtumia:

Viikkotreenit keskiviikkoisin

Tämän kauden treenipäivä on keskiviikko. Ensimmäiset harjoitukset ovat 20.1.2021. Välineiden sovitus vuokraamolla klo 17.00 alkaen ja varsinaiset treenit ovat klo 17.30 –18.30. Ilmoittautuminen Nimenhuudossa on tärkeää, jotta ohjaajat pystyvät suunnittelemaan treenit (pyydä treeneissä tunnukset, mikäli sinulle ei niitä vielä ole). Aloitamme yhdessä vuokraamon edessä esittelyllä ja alkulämmittelyllä ja jatkamme siitä päivän harjoitteiden pariin. 

Koronaturvatoimien vuoksi laskija-opaslaskija -pari toimivat ja kulkevat hississä yhdessä koko treenin ajan. Ohjaajat käyttävät lisäksi maskeja. Suosittelemme että, osallistujat käyttäisivät maskia sisätiloissa ollessaan. Yhdistys tuo paikalle maskeja ja käsidesiä. Suosittelemme monojen laittamista jalkaan jo kotona, mikäli mahdollista. Näin saamme pidettyä sisätiloissa oleskelun mahdollisimman lyhyenä ja turvavälit riittävän pitkinä.

Vuokravälineiden hinta on 10 € treenikerralta kaikille. Tarvittaessa yhdistys maksaa avustajan välineet, mikä hänellä ei ole omia. Tätä varten vuokraamon kassalla on vihko kirjanpitoa varten. Odotamme vielä hiihtokeskuksen ohjeita hissilipun turvalliseen ostamiseen. Katso hissilippujen hinnat hiihtokeskuksen sivuilta. Mieti, kannattaako sinun ostaa kausikortti verrattuna irtolippuihin.

Treeneissä on hiihdonopettaja – ohjaaja -pari ja opettajina vuorottelevat hiihtokoulun opettajat Elina ja Teemu. Työparina on Iloskin ohjaaja. Harjoittelun runkona käytämme Iloskin urheilijanpolku -suorituskorttia, jonka saatte treeneissä. Osalla kortti onkin jo valmiina edellisen kauden lopulta.

Laita yllesi yhdistyksen oma huomioliivi tai saat sellaisen paikka päällä tai jos sinulla on näkövammaisen huomioliivi käytössä.

Lämpimästi tervetuloa laskemaan porukalla!

 


 

Retki Meri-Teijolle su 24.1.2021

Lähtö yhteiskuljetuksella klo 9.00 Blombergin aukiolta, paluu samaan paikkaa n. klo 17.30. Retken hinta on jäsenille 25 €, avustajille maksuton ja ei-jäsenille 35 €. Hinta sisältää matkan ja hissilipun. Jokainen huolehtii oman ruokailunsa (esim. kahvio tai omat eväät).

Perheenjäsenet ja kaverit ovat tervetulleita mukaan, sillä olemme varanneet ison bussin.

Ilmoittautumiset ti 19.1. mennessä info.iloski@gmail.com. Kerro, jos tarvitset mukaan avustusvälineitä.

Matkanjohtaja: Elina Vermola, tiedustelut p. 050 320 0520

Osallistumisaksu: Retkihinta maksetaan yhdistyksen tilille ennen retkeä: Handelsbanken FI78 3131 1001 072689. Viestikenttään osallistujien nimet / Meri-Teijo.

 


 

Retki Ellivuoreen la 6.2.2021

Lähtö yhteiskuljetuksella klo 8.00 Blombergin aukiolta, paluu samaan paikkaa n. klo 18.30. Retken hinta on jäsenille 25 €, avustajille maksuton ja ei-jäsenille 35 €. Hinta sisältää matkan ja hissilipun. Ski Cafe vuokraamon yhteydessä tarjoaa meille lounaan 8 € (makaronilaatikko tai vastaavaa). Mahdollisuus ruokailla myös hotellilla.  Ellivuori SkiTeam järjestää perinteiset soveltavan alpin kisat hotellin rinteessä klo 11.45. Samaan aikaa Ellillä on Sokeain Lasten tuki ry:n Suksille-tapahtuma.
 
Perheenjäsenet ja kaverit ovat tervetulleita mukaan, sillä olemme varanneet ison bussin.
 
Ilmoittautumiset ma 1.2. mennessä info.iloski@gmail.com. Kerro, jos tarvitset mukaan avustusvälineitä, osallistutko lounaalle tai soveltavan kisoihin.
 
Matkanjohtaja: Pekka Rihti p. 0400 328 385
 

Kelkkalaskua

Laskettelua