facebook nimenhuuto

 

Suomen Paralympiakomitea

 

Shory 

 

 

Tapahtumat

Iloskin tapahtumista saat ajantasalla olevaa tietoa Nimenhuuto-palvelusta, osoitteesta iloski.nimenhuuto.com. Nimenhuudossa voit myös ilmoittautua mukaan harjoituksiin. Muista tapahtumista, sekä meidän että tietämistämme valtakunnallisista soveltavan alppihiihdon tapahtumista, löytyy tietoa Iloski ry:n facebook -ryhmästä. 

Kauden 2023-2024 tapahtumia:

Syyskausi alkaa lajikokeilulla. Vuorossa pilates!

BASI Pilates Academy, Hansakortteli 4. krs (Eerikinkadun puolelta Koulua vastapäätä). 
Pilates-ohjaajana jäsenemme Päivi Helminen
 
16.11. ja 22.11. klo 19-20. Yhteinen teehetki harjoitusten jälkeen studiolla.
Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin. Tervetuloa!

 


 

Laskettelun viikkotreenit tiistaisin

Tämän kauden treenipäivä on tiistai. Ensimmäiset harjoitukset ilmoitetaan kun tiedämme, että pystymme varmuudella pitämään treenit rinteessä. Välineiden sovitus vuokraamolla klo 17.00 alkaen ja varsinaiset treenit ovat klo 17.30 –18.30. Ilmoittautuminen Nimenhuudossa on tärkeää, jotta ohjaajat pystyvät suunnittelemaan treenit (pyydä treeneissä tunnukset, mikäli sinulle ei niitä vielä ole). Aloitamme yhdessä vuokraamon edessä esittelyllä ja alkulämmittelyllä ja jatkamme siitä päivän harjoitteiden pariin.

Vuokravälineiden hinta ilmoitetaan ennen kauden alkua. Tarvittaessa yhdistys maksaa avustajan välineet, mikä hänellä ei ole omia. Vuokraamon kassalla on vihko, jonka avulla pidetään yllä kirjanpitoa vuokravälineistä, muista merkata vuokrauksesi vihkoon. Katso hissilippujen hinnat Hirvensalon hiihtokeskuksen sivuilta. Mieti, kannattaako sinun ostaa kausikortti verrattuna tavallisiin päivälippuihin.

Treeneissä on hiihdonopettaja – ohjaaja -pari ja opettajina vuorottelevat hiihtokoulun opettajat. Työparina on Iloskin ohjaaja. Harjoittelun runkona käytämme Iloskin urheilijanpolku -suorituskorttia, jonka saatte treeneissä. Osalla kortti onkin jo valmiina edellisen kauden lopulta.

Laita yllesi yhdistyksen oma huomioliivi tai saat sellaisen paikka päällä tai jos sinulla on näkövammaisen huomioliivi käytössä.

Lämpimästi tervetuloa laskemaan porukalla!

 


 

Retki Meri-Teijoon

Ilmoitamme tarkan ajankohdan ja muut retkeen liittyvät tiedot myöhemmin.

 


 

Retki Ellivuoreen

Ilmoitamme tarkan ajankohdan ja muut retkeen liittyvät tiedot myöhemmin.

Kelkkalaskua

Laskettelua